-50%   PROMOCJA  Jeszcze tylko:  

Opinie

Opinie klientów
Twoja ocena:
5/5
Pełen profesjonalizm!! fototapeta, tak jak opisywał sprzedawca, odmieniła całkowicie nasze wnętrzne :-)
Paweł Krysiak Opinia zweryfikowana 11.03.2014
5/5
Bardzo fajny sklep. Dałam się namówić na fototapetę do łazienki i jestem bardzo zadwolona. Wzór powiększający sprawił, że teraz przestrzeń wydaje się duuuuużo większa :-)
Anna Gusiecka Opinia zweryfikowana 11.03.2014
5/5
Palakat ozdobił naszą kuchnie wygląda rewelacyjnie! , teraz zastanawiam się nad fototapetą do salonu. Nic dodać nic ująć- naprawde polecam.
Ania Wolińska Opinia zweryfikowana 06.03.2014
5/5
Jakość wydruku bez zatrzeżeń. Szybka przesyłka. Towar wysokiej jakości. Warto się skusić. Ja wybrałem fototapetę na całą ścianę. Jestem bardzo zadowolony.
Mariusz W. Opinia zweryfikowana 28.02.2014
5/5
Właśnie dotarł do mnie obraz z mojego zdjęcia. Wyglada świetnie. Fajna pamiątka i ciekawa dekoracja. Polecam.
Michał Kosik Opinia zweryfikowana 24.02.2014
5/5
Ciekawe wzory i super jakość. Kupiłem plakat i jestem bardzo zadowolony. Na pewno będę tu zaglądał.
Krzysztof_84 Opinia zweryfikowana 21.02.2014
5/5
Sklep godny zaufania. Świetna jakość i przyjazna obsługa. Z czystym sumieniem polecam.
Iza R. Opinia zweryfikowana 18.02.2014
5/5
Fototapeta spełniła moje oczekiwania, wnętrze naszego salonu wygląda teraz rewelacyjnie!
Witek Opinia zweryfikowana 09.02.2014
5/5
Dzisiaj otrzymałem od Was grafikę pod szkłem. Całość wygląda świetnie - zapowiada się naprawdę piękne wykończenie kuchni. Serdeczne dzięki!
Jerzy Morawiecki Opinia zweryfikowana 30.01.2014
5/5
Znakomita jakość materiału i wydruku. Świetny kontakt z klientem! POLECAM każdemu, kto ma własny pomysł na dekorację mieszkania!
Millena Opinia zweryfikowana 30.01.2014
5/5
Fototapeta przyklejona (bez trudu) do ściany. Prezentuje się świetnie. Dzięki!
Mademoiselle, Kraków Opinia zweryfikowana 30.01.2014
5/5
Nic dodać nic ująć- po prostu REWELACJA! błyskawiczna przesyłka, rzetelna informacja, super kontakt, polecam serdecznie!!
Katarzyna Walczak Opinia zweryfikowana 30.01.2014
5/5
Do końca nie byłam zdecydowana czy fototapeta to dobry pomysł, ale po przyklejeniu jej w salonie jestem zachwycona! Rodzinie również się podoba :) Salon wydaje się dwa razy większy i jest o wiele ciekawszy. Dziękuję raz jeszcze za pomoc w wyborze wzoru i pozdrawiam!
Iza R. (Bydgoszcz) Opinia zweryfikowana 30.01.2014
5/5
Córka jest zachwycona nowymi kolorowymi ozdobami w jej pokoju:) Kolejne będą naklejki do kuchni!
Ewa z Warszawy Opinia zweryfikowana 30.01.2014
5/5
Pełny profesjonalizm - świetna obsługa i ekspresowa wysyłka! Dziękuje i pozdrawiam!
Tomasz M. Opinia zweryfikowana 30.01.2014
5/5
Realizacja zamówienia przebiegła szybko i sprawnie. Wasze fototapety są super!
Martynkaaa Opinia zweryfikowana 29.01.2014
1...53545556