-45%   PROMOCJA  Jeszcze tylko:  

Opinie

Opinie klientów
Twoja ocena:
5/5
Dziekuje za szybka realizacje zamowienia. Naklejka wyglada przesuperowo. Syn bedzie mial piekna minecraft-ową szafe i komode. polecam
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy, my również uważamy, że ten wzór to prawdziwy hit!
Anna Opinia zweryfikowana 11.08.2022
5/5
Polecam.
Odpowiedź obsługi sklepu:
Miło nam :)
Asia Opinia zweryfikowana 11.08.2022
5/5
Obrazy już wiszą i cieszą oko a i duszę radują patrząc na nie
Odpowiedź obsługi sklepu:
Z przyjemnością realizowaliśmy Pana zamówienie.
Dariusz Opinia zweryfikowana 10.08.2022
5/5
Super
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy!
Ola Opinia zweryfikowana 06.08.2022
5/5
Świetna fototapeta, polecam. Szybka realizacja i dobry kontakt.
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za opinię, bardzo nam miło!
Anna Opinia zweryfikowana 03.08.2022
5/5
Piękne fototapety ,szybka realizacja . Dobra jakość i profesjonalna obsługa . Dziękuję i polecam firmę wszystkim .
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za pozytywną opinię.
IWONA Opinia zweryfikowana 28.07.2022
5/5
Nie było to pierwsze i nie ostatnie zamówienie ale jak zawsze że strony teamu pełna profeska!!! Dziękuję.
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za zaufanie i wybór naszej oferty!
Marek Opinia zweryfikowana 27.07.2022
5/5
Bardzo piękne plakaty
Bardzo dobrej jakości i wykonanie
Wiszą na witrynie sklepu klienci mówią przepiękne lawendy
Polecam Bardzo szybka realizacja
Odpowiedź obsługi sklepu:
Bardzo dziękujemy i polecamy się na przyszłość!
Katarzyna Opinia zweryfikowana 27.07.2022
4/5
Dobra jakość , choć jedne plakat który miał nietypowy wymiar i był bez antyramy nie miał dokładnie takich wymiarów jak zamówione (o 1cm dłuższy i 0,5 cm szerszy.
Odpowiedź obsługi sklepu:
Niebawem skontaktujemy się z Panią/Panem w wiadomości prywatnej. Prosimy o cierpliwość.
Tomasz Opinia zweryfikowana 23.07.2022
5/5
+ szybkość, komunikacja, produkt dobrze zapakowany, fototapeta wygląda pięknie

- brak
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za miłe słowa!
Sebastian Opinia zweryfikowana 19.07.2022
5/5
Szybka realizacja zamówienia. Polecam wszystkim
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy!
Milena Opinia zweryfikowana 12.07.2022
5/5
Szybko i fachowo. Na pewno jeszcze nie raz będę zamawiała fototapety!
Odpowiedź obsługi sklepu:
Z przyjemnością realizowaliśmy Pani zamówienie!
Kate Opinia zweryfikowana 07.07.2022
5/5
Jestem przeszczęśliwa z fototapety. Wykonanie dokładne. Już wisi na ścianie, a ja wpatrzona i zadowolona. Obsługa profesjonalna. Dziękuję. Polecam :)
Odpowiedź obsługi sklepu:
Bardzo nam miło. Cieszymy nas fakt, że dekoracja się Pani podoba!
Marzena Opinia zweryfikowana 27.06.2022
5/5
Wspaniały plakat wieży Eiffla. Jestem bardzo zadowolona. Już wisi na ścianie i czeka na wieczór francuski. Obsługa profesjonalna i błyskawiczną. Polecam
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy, my również uważamy, że ten wzór to prawdziwy hit :)
Aga Opinia zweryfikowana 22.06.2022
5/5
Profesjonalna obsługa oraz szybka realizacja ( mimo że złożyłam zamówienie w weekend - od razu zostały podjęte czynności w celu jego realizacji :) Doceniam również informowanie mnie na bieżąco o kolejnych etapach realizacji. Zamówiłam naklejkę, dobraną do moich potrzeb. Towar jest zgodny z moimi oczekiwaniami, wysokiej jakości. Brawa za bardzo staranne zabezpieczenie go na czas transportu. Polecam!
Odpowiedź obsługi sklepu:
Jakość ma dla nas ogromne znaczenie, dziękujemy za docenienie naszej pracy!
Małgorzata Opinia zweryfikowana 16.06.2022
5/5
Fototapeta pierwszy klasa. Jestem bardzo zadowolony
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za pozytywną opinię!
Ewa Opinia zweryfikowana 08.06.2022
1234...56