-45%   PROMOCJA

Opinie

Opinie klientów
Twoja ocena:
1/5
In my opinion your full of shit. Not very clever and easily detected
This is grade school bullshit. Get it together and do better
Kristen Opinia zweryfikowana 25.05.2024
5/5
Wyszło super szkoda że nie można wstawić zdjęcia
Bożena Opinia zweryfikowana 23.05.2024
5/5
Godna polecenia firma. Zamowilam z niej juz 3 fototapety i z wszystkich jestem zadowolona. 1 z nich 4 lata temu i nic się z nia nie dzieje. 2 lata temu kupilam jedna zmywalna tapetę do pokoju dziecka, byla kilka razy ścierana na mokro i ciagle wyglada bez zarzutu, bez zniszczeń. Polecam
Hiacynta Opinia zweryfikowana 09.05.2024
4/5
Plakat wykonany profesjonalnie. Pięknie zdobi pokój syna. Jedyny minus to jakość antyramy. Wojtka, przez co plakat się wybrzusza oraz po zapieciu mocowania zostają rysy na płaskie. Myślę, że wrócę tutaj jeszcze po sam plakat, który jest super. Dziekuje
Gonia Opinia zweryfikowana 03.05.2024
5/5
Jestem zachwycona. Kolory i wykonanie 10/10. Dodaje pomieszczenia elegancji i uroku. Znajomi również pod wrażeniem. Polecam
Karolina Opinia zweryfikowana 10.04.2024
5/5
Produkt świetny, zgodny z opisem . kolorystyka idealna.. Kontakt sklepu z klientem wzorcowy, szybka dostawa. Polecam sklep!
Monika Opinia zweryfikowana 10.04.2024
5/5
Serdecznie polecam !
Pięknie wykonana naklejka !
Łatwy montaż , świetnie sie trzyma na ścianie :)
Wykonana z Naszego zdjęcia zdjęcia cudownie się prezentuje .
Solidnie zapakowana :)
Ola Opinia zweryfikowana 09.04.2024
5/5
Produkt zgodny z opisem. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Konkurencyjna cena. Szybka dostawa. Aktualne informacje o postępie w realizacji.
Jarek Opinia zweryfikowana 04.04.2024
5/5
Wszystko zgodne z zamówieniem, doskonała obsługa. Polecam
Ireneusz Opinia zweryfikowana 29.03.2024
5/5
Rewelacyjna jakość fototapety !!! Doskonałe kolory i wzory, a do tego w pełni profesjonalny Sprzedawca !!!
Przesyłka świetnie zabezpieczona i wysłana o czasie. Szczerze POLECAM i z pewnością wrócę ponownie :-)
Odpowiedź obsługi sklepu:
Takie opinie dodają nam skrzydeł, dziękujemy!
Beata Opinia zweryfikowana 11.03.2024
5/5
Piękne plakaty,szybka dostawa.Polecam serdecznie
Odpowiedź obsługi sklepu:
Bardzo nam miło!
KRYSTYNA Opinia zweryfikowana 04.03.2024
5/5
Zamawiałem fototapetę długości 14mb flaga amerykańska .Jakość rewelacja,obsługa mistrzostwo świata, poprosiłem o przyspieszenie realizacji-została dostarczona idealnie w zaplanowanym czasie.Naprawde czapki z głów ! Napewno jeszcze skorzystam i będę polecał.Dziękuje:))))))))))
Odpowiedź obsługi sklepu:
Bardzo dziękujemy i polecamy się na przyszłość!
Robert Opinia zweryfikowana 02.03.2024
2/5
Tapeta choć mała jest ładna 100x80 cm. ,dobrze zapakowana ale miał być również klej do niej .KLEJU NIE BYŁO ZA KTÓRY ZAPŁACIŁAM.
Odpowiedź obsługi sklepu:
Zachęcamy do kontaktu w celu wyjaśnienia nieścisłości/problemu.
EWA Opinia zweryfikowana 08.02.2024
5/5
Zakupiona fototapeta "Toskania" jest przepiękna! Kontakt sklepu z klientem wzorcowy, szybka dostawa. Polecam sklep!
Odpowiedź obsługi sklepu:
Takie opinie dodają nam skrzydeł, dziękujemy!
Maria Opinia zweryfikowana 07.02.2024
5/5
Zamawiałam naklejki magnetyczne bardzo dobra jakość szybkie wykonanie. Polecam
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za pozytywną opinię!
Kate Opinia zweryfikowana 12.01.2024
5/5
Obraz przyszedł przecudny
Odpowiedź obsługi sklepu:
My też uwielbiamy ten wzór! Mamy nadzieję, że każdego dnia będzie cieszył oko!
Sylwia Opinia zweryfikowana 30.12.2023
123...61

Nasz sklep internetowy używa plików cookies i pokrewnych technologii. Dzięki nim zapewniamy najwyższą jakość świadczonych usług i gwarantujemy płynne działanie strony. Po uzyskaniu Twojej zgody, pliki cookies będą również wykorzystane do dodatkowych pomiarów i analizy korzystania z witryny. Pozwoli nam to dostosować stronę do Twoich zainteresowań oraz prezentować spersonalizowane treści i reklamy.
Administratorem Twoich danych jest Fairbox Sp. z o.o., a w niektórych sytuacjach także nasi partnerzy, z którymi współpracujemy. Szczegółowe informacje dotyczące korzystania z plików cookie oraz przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz w naszej Polityce Prywatności i Cookies.
Ustawienia plików cookies
Poniżej znajdziesz opisy poszczególnych kategorii plików cookies oraz możliwość dostosowania ich do swoich preferencji:
Niezbędne
Używamy ich do zapewnienia poprawnego działania strony internetowej. Dzięki nim możesz bez zakłóceń poruszać się po naszym sklepie, a także bezpiecznie dokonywać zakupów.
Funkcjonalne
Służą do zapamiętywania wyborów dokonanych przez użytkowników na stronie, co pomaga dostosować witrynę do Twoich personalnych preferencji i poprawić komfort jej użytkowania.
Analityczne
Analityczne pliki cookies mierzą ilość wizyt i zbierają informacje o źródłach ruchu na stronie. Dzięki nim możemy zrozumieć sposób w jaki użytkownicy korzystają z witryny, doskonalić jakość usług oraz dostosowywać zawartość sklepu, aby lepiej spełniała oczekiwania naszych Klientów.
Marketingowe
Marketingowe pliki cookies umożliwiają nam i naszym partnerom dostosowanie treści reklamowych do Twoich zainteresowań. Służą także do wyświetlania reklam na innych stronach internetowych.