-45%   PROMOCJA  Jeszcze tylko:  
Ukryj
O nas
Zamówienia
Nasze materiały

Opinie

Opinie klientów
Twoja ocena:
5/5
Ekspresowa wysyłka, wysoka jakość druku....polecam :)
ZbigniewDodano: 15.10.2021
5/5
Rewelacyjny sklep, ekspresowa dostawa a plakaty przepiękne i bardzo wysokiej jakości. Polecam wszystkim
AniaDodano: 12.10.2021
5/5
+kontakt z klientem
+jakość
+Czas oczekiwania
Polecam
JakubDodano: 11.10.2021
5/5
Świetny produkt, wykonanie i kontakt z firmą. Polecam z całego serca
Agnieszka Dodano: 04.10.2021
5/5
Szybko, konkretnie, i tak jak ocxekuje klient. Wysoka jakość..... polecam
JacekDodano: 30.09.2021
5/5
Jestem niezmiernie zadowolona z plakatu czakr. W sypialni prezentuje się przepięknie. Jakość wykonania super, bezpieczna przesyłka. Polecam gorąco.
BeataDodano: 29.09.2021
5/5
Świetna jakość, szybka przesyłka!!
KingaDodano: 29.09.2021
5/5
Fototapeta w liście monstery jest przepiękna! Bardzo łatwo przykleja się na ścianę,a jakość jest naprawdę na 5+! Polecam każdemu!
MagdalenaDodano: 24.09.2021
5/5
Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka. Profesjonalne wykonanie, materiał bardzo dobrej jakości, super żywe kolory. Świetnie wygląda na ścianie. Polecam z czystym sumieniem nie na 100%, ale na 1000%. :)
MagdalenaDodano: 23.09.2021
5/5
Naklejki wysokiej jakości, pięknie wyglądają na ścianie. Polecam.
Magdalena Dodano: 23.09.2021
5/5
Dobry kontakt, profesjonalne wykonanie i materiały wysokiej jakości. W 100% polecam.
ElwiraDodano: 23.09.2021
5/5
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Dobry kontakt. Polecam ! ;)
MartaDodano: 23.09.2021
5/5
Szybka realizacja oraz szybka dostawa, polecam
JolantaDodano: 20.09.2021
5/5
Super.Polecam
TeresaDodano: 17.09.2021
5/5
Opinia bardzo pozytywna!
Na bieżąco przekazywana jest informacja o etapie realizacji zamówienia która odbyła się dość szybko.
Realizacja na wysokim poziomie.
Gorąco polecam
AnnaDodano: 17.09.2021
5/5
świetne produkty, pięknie prezentują się na ścianie
AnnaDodano: 16.09.2021