-45%   PROMOCJA  Jeszcze tylko:  

Opinie

Opinie klientów
Twoja ocena:
5/5
Wspaniały plakat wieży Eiffla. Jestem bardzo zadowolona. Już wisi na ścianie i czeka na wieczór francuski. Obsługa profesjonalna i błyskawiczną. Polecam
Aga Opinia zweryfikowana 22.06.2022
5/5
Profesjonalna obsługa oraz szybka realizacja ( mimo że złożyłam zamówienie w weekend - od razu zostały podjęte czynności w celu jego realizacji :) Doceniam również informowanie mnie na bieżąco o kolejnych etapach realizacji. Zamówiłam naklejkę, dobraną do moich potrzeb. Towar jest zgodny z moimi oczekiwaniami, wysokiej jakości. Brawa za bardzo staranne zabezpieczenie go na czas transportu. Polecam!
Odpowiedź obsługi sklepu:
Jakość ma dla nas ogromne znaczenie, dziękujemy za docenienie naszej pracy!
Małgorzata Opinia zweryfikowana 16.06.2022
5/5
Fototapeta pierwszy klasa. Jestem bardzo zadowolony
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za pozytywną opinię!
Ewa Opinia zweryfikowana 08.06.2022
5/5
Palakat Forda w antyramie? Polecam!!!!
Dotarł w krótkim czasie, a co najważniejsze cały i zdrowy :)))
Odpowiedź obsługi sklepu:
Świetnie, bardzo się cieszymy, że dekoracja się Pani podoba :)
Barbara Opinia zweryfikowana 06.06.2022
5/5
Wszystko pięknie.
Tapety zjawiskowe .
Realizacja bardzo sprawna.
Polecam bezwzględnie
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za miłe słowa!
Marcin Opinia zweryfikowana 02.06.2022
5/5
Produkt zgodny z opisem. Jakość rewelacyjna. Wrócę do Was!
Odpowiedź obsługi sklepu:
Takie opinie dodają nam skrzydeł, dziękujemy :)
Dorota Opinia zweryfikowana 01.06.2022
5/5
Obrazy piękne tak jak przedstawiono, obsługa przebiegła sprawnie i dostawa również szybka
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za opinię, bardzo nam miło!
Joanna Opinia zweryfikowana 26.05.2022
5/5
Piękne i jakościowo dobre obrazy na płótnie. Jestem zadowolona. Polecam serdecznie
Odpowiedź obsługi sklepu:
Bardzo dziękujemy i polecamy się na przyszłość!
Helena Opinia zweryfikowana 19.05.2022
5/5
Piękna fototapeta, bez żadnych wad. Ekipa remontowa nie miała zastrzeżeń przy klejeniu. Już zamawiam następne :)
Odpowiedź obsługi sklepu:
Wow, bardzo nam miło!
Agata Opinia zweryfikowana 10.05.2022
5/5
Tapeta gruba, łatwa w przyklejeniu na ścianę, zachwyca wszystkich wchodzących.
Odpowiedź obsługi sklepu:
Jakość ma dla nas ogromne znaczenie, dziękujemy za docenienie naszej pracy!
Weronika Opinia zweryfikowana 03.05.2022
5/5
Super
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy! :)
Pavel Opinia zweryfikowana 29.04.2022
5/5
Witam zamowilem Polskie krajobrazy z dostarczeniem do Irlandii , wszystko przyszlo na czas bez problemow a efek na scianie jest niesamowity zwlaszcza Polwysep Helski 3m na 2m dziekuje i pozd
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy, my również uważamy, że ten wzór jest niesamowity!
Marcin - Dublin Opinia zweryfikowana 26.04.2022
5/5
Plakat przyszedł z wadą drukarską ale po zgłoszeniu reklamacji ze zdjęciami szybko otrzymałem drugi tym razem już prawidłowo wydrukowany. Nie jestem tu po raz pierwszy i pewnie jeszcze tu wrócę. Za jakość i szybką wysyłkę zasłużone 5 gwiazdek.
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za zaufanie i cieszymy się, że poprawiony produkt spełnił Pana oczekiwania!
Grzegorz Opinia zweryfikowana 15.04.2022
5/5
Czekam z niecierpliwością jak zobaczę położona tapetę
Odpowiedź obsługi sklepu:
Jesteśmy przekonani, że Pani pomysł na aranżację i nasza fototapeta to połączenie idealne!
Ewelina Opinia zweryfikowana 15.04.2022
5/5
Jestem zadowolony z oferowanego produktu fototapety samoprzylepnej z własnego zdjęcia cena i obsługa w porządku
Odpowiedź obsługi sklepu:
Świetnie, bardzo się cieszymy :)
Tomasz Opinia zweryfikowana 14.04.2022
5/5
Polecam w 100 % , bardzo miła obsługa szybki kontakt w sprawie zamówienia . Produkt który zamówiłam jest idealny . Bardzo szybka realizacja zamówienia . Polecam
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za miłe słowa, to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy
Marta Opinia zweryfikowana 12.04.2022
123...54