Ochrona prywatności

Przesłane przez Ciebie zdjęcie nie jest przechowywane w bazie sklepu. Nie jest również udostępniane podmiotom trzecim. Fotografię usuwamy natychmiast po zrealizowaniu lub anulowaniu zamówienia. Twoje zdjęcie nigdy nie pojawi się na stronie sklepu Myloview.